Lunch? Diner? Receptie? Bedrijfspresentatie? BIJHENTO organiseert en verzorgt dat wat u bedacht heeft en maakt het samen met u tot een geslaagd evenement. Naast het standaard assortiment, dat via de website online besteld kan worden, levert BIJHENTO een op maat gesneden antwoord op al uw cateringvragen. In de lunchroom aan de Werkhovenstraat 42 Den Haag serveert BIJHENTO heerlijke ontbijten, lunches en maaltijden.

Falke opleidingen is een verkeersschool in Rijswijk en biedt sinds 1976 de hoge kwaliteit aan leerlingen die zij nodig hebben om met goed gevolg een theorie en praktijkexamen af te leggen. Wij bieden iedereen een prettige sfeer tijdens de theorie en rijlessen, dit in en op goed onderhouden en nieuw lesmateriaal. Door de jarenlange ervaring, goede naam in wijde omgeving, kwaliteit en betrouwbaarheid van ons team, resulteert dit dat wij nu al aan de 3e generatie leerling les geven.

Paviljoen Malieveld staat sinds 1941 op het Haagse Malieveld en is in Den Haag en ver daarbuiten bekend om zijn overheerlijke poffertjes, pannenkoeken en Oud-Hollandse wafels. Het paviljoen is ook zeer geschikt voor een lichte lunch of een uitgebreide koffietafel. Bij goed weer wordt het terras ingericht en bij twijfel kan er ook in de serre worden genoten van een hapje of een drankje.

Zonneveld Banden staat voor vakmanschap, kwaliteit en service, beschikt over het VACO Keurmerk. Dit kwaliteitskeurmerk verzekert dat u bij Zonneveld Banden vakkundig geadviseerd wordt over de aanschaf van bijvoorbeeld nieuwe banden en wielen, bandenspanning, profieldiepte, maar ook winterbanden. Voor allerhande specialistische werkzaamheden, zoals balanceren en uitlijnen, bent u aan het goede adres..

Bent u ondernemer of wilt u zelf een eigen website maken of laten maken dan bieden wij alles wat u nodig heeft om snel, eenvoudig en zeer voordelig uw nieuwe website te starten! We ondersteunen het gehele traject. Of dit nu gaat om het registreren van een domeinnaam en/of webhosting pakket, webdesign, zoekmachine marketing of het opzetten van een social media campagne, we bieden altijd 100% support & ondersteuning!

Goedhart Motoren is de grootste motor-dealer voor dé motorrijder en motorliefhebber in Nederland en de Benelux. In een showroom in Bodegraven staan nieuwe motoren van vrijwel alle merken. Goedhart Motoren heeft een ruime werkplaats, voorzien van de modernste apparatuur en gereedschappen. Zeer goed opgeleide en vooral ook ervaren monteurs voeren onderhoud aan je motorfiets vakkundig en snel uit.

Bent u op zoek naar een motor om mee te toeren of voor dagelijks gebruik? Bij Van Veen Motoren bent u voor een motor in Wateringen aan het juiste adres. Wij helpen u met een geschikte motor en zorgen dat u tevreden naar huis rijdt. Wij hebben alles met betrekking tot motoren, van motoren zelf tot motorkleding. En ook voor onderhoud kunt u bij ons terecht.

Bolman Motoren is een van de oudste motorzaken van Nederland. Bij Bolman motoren kunt u terecht voor de levering van nieuwe of gebruikte motoren, motorkleding, helmen en accessoires. Daarin onderscheiden wij ons niet van andere motorzaken. Bolman Motoren is wel uniek wanneer het gaat om de levering van nieuwe of gebruikte onderdelen, onderhoud, reparatie, restauratie en revisie.