Pannenkoekenrit 1 oktober 2022

Ontvangst: 12:00 Cees en Astrid in Zeist

Start: Na koffie en een broodje

Afstand: 83 km over de Utrechtse Heuvelrug

Aanmelden bij motorklubdenhaag@gmail.com.

Kosten zijn een bijdrage voor broodjes, pannenkoeken en drankjes bij Cees en Astrid

Route:

Bolman motortocht Groene Hart 20 augustus 2022

Ontvangst: 10 uur verzamelen bij Bolman voor koffie en kennismaking

Start: 10.30 uur, einde rond 15.30

Afstand: 185 km door het Groene Hart met een voorrijder.

Lunch locatie: nog nader te bepalen (op eigen kosten)

Aanmelden bij motorklubdenhaag@gmail.com.

Er zijn geen kosten aan verbonden.

Beste motorrijder,

Alleen rijden is leuk maar in een groepje nog beter. Woon je in de regio Den Haag? Maak dan kennis met onze motorclub! MKDH is een kleine club, opgericht in de jaren ‘70 en heeft gezellige leden die zo vaak als ze zelf willen samen ritten rijden en weekenden erop uit gaan. Er wordt rustig gereden en op wat voor motor je rijdt doet er niet toe. Elke tweewieler met trapondersteuning harder dan 100 km per uur is welkom.

Op zaterdag 20 augustus rijden we vanaf Bolman een rit door het Groene Hart. In totaal is het 185 km, inclusief een paar stukjes snelweg van en naar Zoetermeer. De rit leidt ons binnendoor naar Alphen aan de Rijn, langs Aalsmeer, Uithoorn, naar beneden richting Zwammerdam en Oudewater. Via Gouderak rijden we weer terug.

Kom jij ook? We zien je graag op zaterdagochtend 20 augustus….

Hartelijke groet, Motorklub Den Haag

30 juli 2022

Hemelvaartrit 2022

We verzamelen om 10 uur bij Paviljoen Malieveld en vertrekken 10.30. De route is 182 km door het Westland. Lunch op de Maasvlakte. Einde weer bij het Paviljoen.

Klubrit 10 april 2022

We verzamelen bij het tankstation op de N11 bij Bodegraven, vlak voor de A12. Verzamelen om 10.00 uur. We rijden door een mooi stukje Utrecht langs de Vecht. We lunchen in Schoonhoven en rijden dan langs de Lek en eindigen weer in Bodegraven bij MacDonalds. Het is een route van 164 km. Als je mee wilt dan graag aanmelden via de app, mail of contactformulier.

Openingsrit 26 maart 2022

Om 9.30 verzamelen we bij het Maliveld. De rit gaat door/over de Zuid Hollandse polders en dijken, met een klein stukje Noord Holland. Start in Den Haag. Finish in Leiden totale afstand ca 200 km.

Pannekoekenrit 16 oktober 2021

Om 9.30 starten we bij McDonald’s Leiderdorp, langs de A4. Via een leuke rit binnendoor komen we langs Beverwijk en Monnickendam en eindigen we de rit eind van de middag bij Cees en Astrid. Zij zullen ons verwennen met de overheerlijke pannenkoeken waar we het allemaal voor doen.

Vanaf 16.00 uur zijn ook leden die niet meerijden daar welkom, ook kinderen zijn welkom.

Gaarne wel vooraf aanmelden ivm de inkopen.

Klubrit 10 oktober 2021

Verzamelen bij De Ruygen Hoek op de A4 en dan stukje over de snelweg naar Noord Holland.

Koffiestop of lunch bij Brasserie de Keuken in Schagerbrug, Schagerweg 30-B.

Riddertocht II 26 september 2021

Klubrit 12 september 2021

De rit start bij Starbucks de Meern. Verzamelen rond 09:30. Lunch Black and White café te Breda. Graag aanmelden via de mail of klubrit app.